Judo - Samurajská katana Turnov III. kolo

V sobotu 19. 5. jsme do Turnova přijeli v silné sestavě. Koťata Jiří Erben a Radek Gottwald. Mláďata Ondřej Krákora, Jan Lisý a Matěj Krčmář. Mladší žáci Vasil Janko, Petr Kudrna, Antonín Lonk, Radim Vacek, Daniel Hrnčíř a Marek Dvořák a starší žák Vojtěch Ondráček.
Koťata: Jiří Erben v kategorii do 29kg bojoval dvakrát. Vítěztvím nad Vladimírem Synkem (Česká Třebová) vybojoval druhé místo.

judo-18-2012_m

                         Trutnovské naděje spolu s trenéry R. Gottwaldem a J. Valentou 

 

Radek Gottwald v kategorii do 31,3kg bojoval třikrát. Vítěztvím nad Pavlem Podzimkem (Turnov), Zorou Zemánkovou (Česká Třebová) a Matějem Šorfem (Turnov), vybojoval první místo. Zároveň vybojoval stý vyhraný zápas.
Mláďata: Ondřej Krákora v kategorii do 24,7kg bojoval třikrát. Vítěztvím nad Jonášem Velcem (Hradec Králové) a Matějem Vítkem (Česká Třebová), vybojoval druhé místo.
Jan Lisý v kategorii do 32,4 kg zvítězil pětkrát v řadě. V základní skupině nad Jakubem Šimkem (Jičín), Ondřejem Chronovským (Jičín) a Pavlou Nieplovou (Jablonec nad Nisou). V semifinále nad Jakubem Hujerem (Turnov) a ve finále nad Šimonem Dlaskem (Liberec). Vybojoval první místo.
Matěj Krčmář v kategorii do 32,4kg bojoval třikrát. Porazil Jůlii Lahghansovou (Jičín). Na postup ze skupiny to ovšem nestačilo.
Vasil Janko v kategorii do 50kg bojoval dvakrát. Zvítězit se mu nepodařilo, získal třetí místo.
Petr Kudrna v kategorii do 34kg bojoval třikrát. Díky výtěztví v základní skupině nad Janem Bartoněm (Semily) a Kristýnou Klimešovou (Česká Třebová) postoupil do semifinále. Zde úspěšné tažení nezopakoval. Vybojoval třetí místo.
Antonín Lonk ve své kategorii neměl soupeře. Mimo soutěž bojoval s Martinem Firmanem (Liberec), zvítězit se nepodařilo.
Radim Vacek v kategorii do 40kg bojoval třikrát. Postoupit ze základní skupiny se mu nepodařilo.
Daniel Hrnčíř v kategorii do 40kg bojoval pětkrát. Díky vítěztví nad Pavlem Voleským (Česká Třebová) a Matyášem Mocem (Liberec) postoupil do semifinále. Zde výtěztvím nad Lukášem Jágrem (Turnov) ukončil úspěšné tažení. Vybojoval druhé místo.
Marek Dvořák v kategorii do 30kg předvedl skvělý návrat do závodní sezóny. Marek začal sezónu velmi dobře. Leden - Velim I. kolo Polabské ligy - první místo. Únor - VC České Třebové - první místo. Dobrou formu přerušila operace. Nyní od únorové operace první turnaj. Opět bez zaváhání. Základní skupinu vyhrál nad Martinem Pospíšilem a Nikolou Kořízkovou (oba Česká Lípa). V semifinále porazil Zuzanu Gregorovou (Česká Třebová) a ve finále Štěpána Pospíšila (Jablonec nad Nisou). Vybojoval první místo.
Starší žák Vojtěch Ondráček v kategorii do 55kg bojoval dvakrát. V soubojích nad Tadeášem Šéfrem a Alexandrem Richterem (oba Turnov) zvítězil. Vybojoval první místo.

 

Více fotografií >>

 


Rychlý kontakt

Sekretariát

Mobil: 603 383 285
Email:­ info@lokotrutnov.cz

 

Přihlášení

Adresa

TJ LOKOMOTIVA TRUTNOV, z.s.
Národní 199, 541 01 Trutnov

IČO: 47462965
DIČ: CZ47462965