Judo - Mezinárodní turnaj Českého poháru v Chomutově

O víkendu 14. a 15.4. se zúčastnili trutnovští judisté mezinárodního turnaje Českého poháru v Chomutově. Zároveň tak absolvovali třetí kvalifikační kolo pro MČR. Sobotní start se opět vydařil dorostenci Tomášovi Valentovi. V kategorii do 90 kg se potkalo pět borců. Valenta v prvním zápase nastoupil s konečným vítězem Kabourkem ( Domažlice), který mu oplatil výhru z Jablonce. V druhém zápase prohrál z borcem z Německa. Třetí a čtvrtý zápas byl již v režii Valenty. Zvítězil nad Varmužou (Chomutov) a Kapitánem (Čáslav).
V neděli bojovali mladší žáci Vacek, Lonk a Kudrna. Vacek v kategorii do 42 kg prohrál první souboj s Novákem (Kralupy) a turnaj pro něho skončil. Novák totiž tzv. nevytáhl Vacka do opravek.
Lonk v kategorii do 60 kg bojoval systémem každý s každým s Havlem (Příbram), Bártů (Dačice), Žaludem (Brno) a Humhejem (Kralupy nad Vltavou). Souboje byli velmi vyrovnané ovšem štěstí se vždy usmálo na soupeře.
Kudrna v kategorii do 34 kg prošel losem do druhého kola. Zde se potkal s Mrázkem (Hodonín), kterého porazil na posouzení rozhodčích, tzv praporky. V druhém souboji nepřekonal Kremlu (Teplice). V třetím souboji nepřekonal Vlčka (Polná), který zvítězil nejtěsnějším způsobem na posouzení rozhodčích - praporky. Kudrna tak obsadil 12 - 16 místo z třiceti devíti závodníků v kategorii.


Rychlý kontakt

Sekretariát

Mobil: 603 383 285
Email:­ info@lokotrutnov.cz

 

Přihlášení

Adresa

TJ LOKOMOTIVA TRUTNOV, z.s.
Národní 199, 541 01 Trutnov

IČO: 47462965
DIČ: CZ47462965