JUDO - O víkendu byli nejlepší Bradler, Lisý a Šopinec !!!

16.9. vyrazilo 21 českých judistu  reprezentovat Českou republiku do Rakouského Linzu na Mezinárodní mistrovství Rakouska . Mistrovství se zúčastnilo 11 státu, Maďarsko, Slovensko, Švédsko, Slovinsko, Německo, Česká republika, Polsko, Ukrajina, Uzbekistán,  Rakousko a Kuba.  Jedním z reprezentantu byl i trutnovák Rudolf Bradler, který zúročil náročnou letní přípravu a porazil všechny své  soupeře na Ipon a stal se tak ve váze do 81 kg mistrem Rakouska.  I ostatním českým reprezentantům se dařilo a Česká republika obsadila 1 místo v hodnocení národů.

tn rakousko 2017

Pro změnu do Brna na Český pohár, předposlední velký turnaj na kterém se dají získat nominační body pro přebor republiky vyjeli mladší a starší žáci.
První místo bezkonkurenčně obsadil Jan Lisý. Ve velké konkurenci prošel až do finále, kde si poradil s Ukrajinským protivníkem a vybojoval - ZLATO !
David Šopinec měl podobnou cestu do finále. První kolo volný los. Další tři souboje do finále nenechal rovněž náhodě. Pouze v boji o zlato zaváhal a obsadil druhé místo, domů si tak veze stříbrnou medaili.
Bodíky zbíral i Šimon Brezáni, ale do vyšších pater se neprobojoval.
Ostatní trutnovští judisté (Radek Gottwald, Matěj Krčmář, Vojtěch Vach a Michal Imerlišvili), padali na záda :-(. A jsou v kritické situaci. Vybojované nebo nevybojované body z předchozích kol nemusí stačit na postup na PČR.
Závěrečnou možností pro tyto závodníky je krajský přebor 23.9. a poslední kolo Českého poháru v Teplicích 7.10. Držte nám palce :-).


Rychlý kontakt

Sekretariát

Mobil: 603 383 285
Email:­ info@lokotrutnov.cz

 

Přihlášení

Adresa

TJ LOKOMOTIVA TRUTNOV, z.s.
Národní 199, 541 01 Trutnov

IČO: 47462965
DIČ: CZ47462965