Boxer Nevečeřal v přípravě na mistrovství Evropy ničí soupeře

  
Trutnov - Na konci října se boxerský talent Pavel Nevečeřal vypraví na dalekou cestu do ruské Anapy, aby u pobřeží Černého moře prožil ve čtrnácti letech svou velkou premiéru na mistrovství Evropy. O tom, že trutnovský mladík z Oblanova jde v přípravě s trenéry Milanem Ondráškem a Karlem Kubcem po správné cestě, svědčí jeho zářijové výkony.
box-2015-03 m

Po prázdninové dřině mimo ring odjel Pavel nejdříve s koučem Ondráškem do slovenského města Krásno, kde se utkal s tamním borcem Denisem Farkašem, který má za sebou i několik zápasů v thajboxu. Jeho tvrdost a odolnost se mu v souboji s trutnovským ranařem hodily, protože Pavel svého soupeře vůbec nešetřil. Vysypal do něj spoustu ran a byla z toho výhra na body.

Tuto sobotu boxoval reprezentační kadet v Břeťovicích u Kladna, kam mu trenéři domluvili testovací zápas s Ernestem Linhartem. O tři roky starší a pět kilo těžší soupeř z BC Třeboň měl prověřit, jak je na tom aktuální Pavlova forma. Odpověď ze zápasu na 3 x 2 minuty dostali skvělou. Další přesvědčivé vítězství na body.

Od Linharta se předpokládalo, že se bude hodně tlačit dopředu, pokusí se Pavla přebít a ukonči duel před limitem. Proto trenér Karel Kubec nastavil taktiku, že jeho trutnovský svěřenec boxoval hodně technicky. Držel si vzdálenost, ale zároveň se nevyhýbal kontaktu na střední vzdálenost, aby výměny ukázaly, jak má najetou přípravu.

Pavel byl přesnější, rychlejší, tvrdší. Soupeře zasahoval a jednou ho dostal i do počítání. „Super. Předvedl výkon, který jsme ani nečekali," chválil trenér Kubec.

box-2015-04 m

V ringu v Břeťovicích měl trutnovský box ještě jednoho zástupce. Ve váze mužů do 81 kg nastoupil Aleš Včeliš. Také si připsal vítězství nad Bečkou (Boxing Club Osa Praha). Zápas mu sice úplně nesedl, ale díky druhému kolu, kde měl jasnou převahu, to dotáhl k výhře na body.


Rychlý kontakt

Sekretariát

Mobil: 603 383 285
Email:­ info@lokotrutnov.cz

 

Přihlášení

Adresa

TJ LOKOMOTIVA TRUTNOV, z.s.
Národní 199, 541 01 Trutnov

IČO: 47462965
DIČ: CZ47462965