AIKIDO – Nábor 

Chcete si vyzkoušet AIKIDO?

Aikido je japonské bojové umění, které se do rodiny bojových umění přiřadilo až v průběhu 20.století, avšak mezi jeho předky patří bojová umění velmi starého data.

Aikido je relativně nenáročné na svalovou sílu, proto je vhodné nejen pro muže ale i pro ženy, děti a starší adepty. Říká se, že technika aikidó, která je náročná na užití síly, není správně provedená a je proti duchu aikido.

Na své nejvyšší úrovni je to účinná disciplína pro rozvoj, integraci a využití všech vlastních kapacit - mentálních zrovna tak jako fyzických. Souběžně s efektivitou prováděných technik se speciálně soustředí na rozvoj této harmonie v naší každodenní praxi.
Aikido se neomezuje pouze na bojový systém, je to spíše prostředek k sebezdokonalení.


Případní zájemci starší 15-ti let si toto bojové umění mohou přijít vyzkoušet každé úterý a čtvrtek od 18:30 do 20:00 do malé tělocvičny ve sportovním areálu Na Nivách.

Na začátek budete ke cvičení potřebovat, kromě svého odhodlání, tepláky a triko. To ostatní bude už jen na vás. Vůbec není nutné, být pohybový talent, kterému jde "vždycky všechno samo"! To by byla ukrutná nuda! Hlavně pro Vás .....

Pokud chcete něco nového zkusit, tak to první a nejdůležitější určitě je otevřít dveře a vstoupit do dojo (tělocvičny) ....

Nábor probíhá celoročně a nikdo tedy nemusí mít obavy, že by třeba mohl "přijít pozdě"!

 

Další informace  na http://www.lokotrutnov.cz/oddily/aikido

 Nabor 2015

 


Rychlý kontakt

Sekretariát

Mobil: 603 383 285
Email:­ info@lokotrutnov.cz

 

Přihlášení

Adresa

TJ LOKOMOTIVA TRUTNOV, z.s.
Národní 199, 541 01 Trutnov

IČO: 47462965
DIČ: CZ47462965