Seminář s Honzou Marešem - 4.2.2012

 

Zima si letos pěkně řádí, tedy aspoň posledních pár dnů / týdnů, a to tak, že by ani psa ven nevyhnal. Tak jsem zkusil vyhnat z Benešova do Trutnova Honzu Mareše. To už je vlastně taky takové pravidelné zimně-předjarní cvičení. I přesto, že teploty nebyly vůbec naftě-přívětivé, tak Honza dorazil.

Zpočátku to vypadalo, že to bude velmi komorní cvičení, nakonec se nás pár sešlo a kupodivu tentokrát trutnovští převažovali. Dorazilo i několik mrazu odolných jaroměřských a návštěva z Hronova :-). 

  06_Seminar_H-Mares_4-2-2012

 

A protože za oknem i přes svítící slunce bylo hodně, ale hodně pod nulou, tak se nám i přes sebevětší úsilí nepodařilo "zadýchat" dojo tak, aby se zamlžila okna ;-) ! A nebylo tím, že cvičení byla nějaká flákárna, to rozhodně ne.

25_Seminar_H-Mares_4-2-2012

Cvičení s tantó, které jsme si užili odpoledne, někteří na začátku souhlasně kvitovali, tedy do té doby, než zjistili, že to taková sranda nebude. A to se nás Honza snažil netrápit ničím složitým. Asi už ráno si všimnul, že někteří z našich si dokáží zesložitit cvičení sami. Nechci konkrétně jmenovat, protože by se Míra R. mohl zlobit.

30_Seminar_H-Mares_4-2-2012

Odpoledne pozůstalé jaroměřské Eso - Bája - srdnatě hájil renomé svého dojo! Co se do něj vešlo! Jsou vidět ty pokroky :-).

Zatím každé Honzovo zastavení v Trutnově bylo i o závěrečné relaxaci po semináři. Podvakrát jsme si už mohli užít tibetských mís, a tak pro změnu (aby to nebylo pořád totéž) přijel Honza vybaven většími, ale lehčími, nástroji - gongy. Nevím jak to znělo za okny našeho dojo, ale uvnitř, to mohu potvrdit, byl "pěkný rámus". Samozřejmě v dobrém slova smyslu, protože za tu půlhodinu se tam podařilo někomu z nás tak hezky vytuhnout, že si kliďánko pochrupoval. Takže vlastně všechno bylo tak, jak mělo být.....

40_Seminar_H-Mares_4-2-2012

- rs

 

Více foto v Galerii

 

PS. Ať žije tinnitus :-)

 


Rychlý kontakt

Sekretariát

Mobil: 603 383 285
Email:­ info@lokotrutnov.cz

 

Přihlášení

Adresa

TJ LOKOMOTIVA TRUTNOV, z.s.
Národní 199, 541 01 Trutnov

IČO: 47462965
DIČ: CZ47462965