Box - II. liga boxu v Broumově

Sobotní dopoledne se v Broumově ve sportovní hale konalo boxerské klání druhé ligy boxu. Celkem se představilo patnáct dvojic ze 4 oddílů, domcí oddíl BC Broumov, Bc Loko Trutnov, SAC Praga Praha,BC Jíčín.

box-01-2012_m

Trenérská dvojice Kubec Karel a Ondráško Milan z Trutnova postavila do ringu samé nováčky. Z trutnovských jako první nastoupil Maxa Milan Trutnov 0 záp. 13 let váha 50 kg vs. Bradáč BC Jíčín 3. záp.Favoritem utkání byl jíčinský Bradáč, jeho bilance byla 3 utkání ani jedna porážka, pro trutnovského borce to byla premiéra v ringu, mile překvapil a bez respektu se pustil do svého soupeře, na obou stranách padlo pár výměn, oba borci se nakonec rozešli smírně. Zápas skončil remízou 2:2.
V dalším utkání se postavil proti domácimu soupeři Stöhr Tadeáš 60 kg BC Trutnov vs. Grim 68 kg BC Broumov, Tadeáš proti o hlavu vyššímu soupeři plnil taktické pokyny trénérů a soupeře zasypával údery na spodky a hlavu, neustále soupeře tlačil, ve třetím kole s přehledem udržel 3-bodový náskok a zvítězil 10:7 na body trutnovský borec. Třetí v řadě nastoupil ke svému prvnímu utkání Kuda BC Trutnov vs. Čanda SAC Praga. Hned od prvního kola se Kuda pustil do soupeře jako šicí stroj, na pokyn trenéra pak zvolnil. Na obou stranách padlo pár pěkných úderů. Na záčátku druhého kola trutnovský boxér dobře trefil svého soupeře a ten musel být ošetřován, dvakrát byl přivolán lékař a nakonec se zápas musel dobodovávat dle pravidel. Trutnovský tak vyhrál celkově na body 7:5 ve druhém kole. Poslední z čtveřice, do ringu nastoupil Kubát Roman 75 kg( Junior) BC Trutnov, byl to jeho 3. zápas a za soupeře měl  Bondaruka z SAC Praga Praha ( muž). Kubát technicky svého soupeře od začátku převyšoval, takticky si ho držel na distanc, soupeř zkusil několik tvrdých výpadů, ale ty na štěstí pro trutnovského borce nenašli svůj cíl. Ve třetím kole Kubát svého soupeře neustále držel na přední ruce a chytře si udržoval náskok, celkově vyhrál Kubát na body 13:9. Z tohoto turnaje vyšel trutnovský boxerský team jako neporažený. Při vyhlašování se nejlepším boxérem turnaje stal domácí Šuda který porazil favorita zápasu z SAC Praga Praha.

 

Více fotografií >>

 


Rychlý kontakt

Sekretariát

Mobil: 603 383 285
Email:­ info@lokotrutnov.cz

 

Přihlášení

Adresa

TJ LOKOMOTIVA TRUTNOV, z.s.
Národní 199, 541 01 Trutnov

IČO: 47462965
DIČ: CZ47462965