Léto s Lokomotivou - jubilejní 30. ročník 

V pátek 28. 8. 2015 byl slavnostním vyhlášením Na Nivách ukončen již 30. ročník příměstského sportovního tábora " Léto s Lokomotivou ". Tábor se koná tradičně posledních 14 dní v srpnu a tak jako v minulých ročnících soutěží děti po celý tábor  jak o individuální trofeje, tak o umístění v soutěži týmů.
Letos se na táboře ve dvou turnusech vystřídalo 125 dětí z Trutnova a blízkého okolí.

V průběhu tábora se děti seznamují s různými druhy sportů, vždy pod vedením zkušených trenérů -  judo a sebeobrana, basketbal, atletika, americký fotbal, baseball, kuželky, orientační běh, střelba, míčové hry ... P1100064 m
Nepřízně počasí, který nás trápil v prvním týdnu jsme využili k tomu, aby si děti vlastnoručně vyrobily táborová trička, která se jim moc povedla.

IMG 1144 m

Po oba týdny nás navštívili v areálu Na Nivách hasiči z Hasičského záchranného sboru v Trutnově a sami děti si vyzkoušely,jak probíhá evakuace pomocí lanové techniky ( lanovka ) a dozvěděly se spoustu dalších zajímavých informací z práce hasičů.

Věříme, že si děti z tábora odnesly spoustu zážitků, inspirací a nových kamarádství a, že se s mnohými uvidíme i příští rok.

Velký dík patří všem dobrovolným trenérům, kteří nám pomáhali při předvádění sportů a samozřejmě instruktorům, kteří se po celý tábor o děti starali.

 

Fotografie z 1. běhu tábora >>

Fotografie z 2. běhu tábora >>

  


Rychlý kontakt

Sekretariát

Mobil: 603 383 285
Email:­ info@lokotrutnov.cz

 

Přihlášení

Adresa

TJ LOKOMOTIVA TRUTNOV, z.s.
Národní 199, 541 01 Trutnov

IČO: 47462965
DIČ: CZ47462965