Judisté jsou v jednom kole, válí hlavně David Šopinec

Na dalších třech turnajích - v Novém Bydžově, České Skalici a Jičíně se už v dubnu ukázali trutnovští judisté. Ve městě pohádky to s medailemi nebylo nijak slavné, ale na dalších dvou místech už byla sbírka více než slušná.

tn 01
Regionální pohár oddílů mladších a starších žáků přivítal účastníky z osmnácti klubů (Česká Třebová, Semily, Pardubice, Liberec, Česká Lípa, Jičín, Nový Bor, Hradec Králové, Jablonec, Turnov a další...). Trutnovská Lokomotiva obsadila čtvrté místo v sestavě: David Šopinec, Ethan Brar, Michal Imerlišvili, Tobiáš Chmelík, Vojtěch Vach, Matěj Krčmář, Radek Gottwald, Jindřich Tyl, David Kerhát, Jukub Bartuněk, Michal Žilka, Ondřej Adamec, Ondřej Frejvald a Patrik Malý.

Turnaj s pozlaceným úspěchem byl pro Šopince, stříbní skončili Gottwald a Vach. Bronz si domů vezli Chmelík, Krčmář a Tyl.

O týden později v České Skalici vyrazila trutnovská výprava se popasovat na tamní Velkou cenu, která se koná s mezinárodní účastí. Bilance osmi borců a sedmi medailí hovoří za vše.

Nejlepší ve své kategorii byli David Šopinec, Richard Bureš a Ethan Brar. Druhé místo brali Tadeáš Turičík a Lukáš Veselý. Stupně zkompletovali Richard Kulda, Michal Imerlišvili a Michal Žilka.

Už zítra budou trutnovští judisté reprezentovat v krajském výběru na Českém poháru družstev starších žáků v Hranicích na Moravě. Do tohoto výběru se nominovali Jan Lisý, Šimon Brezáni, Tobiáš Chmelík, Radek Gottwald, Matěj Krčmář, Vojtěch Vach a Michal Imerlišvili. První tři jmenovaní bohužel kvůli zranění nenastoupí.


Rychlý kontakt

Sekretariát

Mobil: 603 383 285
Email:­ info@lokotrutnov.cz

 

Přihlášení

Adresa

TJ LOKOMOTIVA TRUTNOV, z.s.
Národní 199, 541 01 Trutnov

IČO: 47462965
DIČ: CZ47462965