JUDO - Mezinárodní turnaj v judu -  Velká cena Hradce Králové - sobota 4.3. 2017

Trutnovskou Lokomotivu reprezentovalo devět judistů. Vyslali jsme převážně nováčky v závodním poli: Tadeáš Turičík, Lukáš Veselý, Ondřej Adamec, Jakub Bartůněk, Ethan Brar, Ondřej Frejvald, Marek Novák a dva ostřílené borce David Šopinec a Michal Imerlišvili.

Tadeáš Turičík, náš nejmladší a nejméně zkušený závodník nejvíce překvapil. Bojoval výborně. Čtyřikrát v řadě zvítězil, jednou dokonce před časovým limitem a vybojoval tak první místo - zlatou medaili !

David Šopinec, prošel pavoukem, až do finále, kde hlavně v boji na zemi nestačil zkušenějšímu soupeři a vybojoval tak druhé místo - stříbrnou medaili !

Marek Novák - první zápas trochu odevzdaně prohrál, další soupeře již k ničemu nepustil a vyhrál 2x na aktivitu. Vybojoval druhé místo - stříbrnou medaili !

Ondřej Adamec - další nováček, který vstoupil do turnaje velmi dobře. První zápas zvítězil před časovým limitem v druhém zápase rovněž porazil svého soupeře. Ve třetím zápase prohrál a díky lehkému zranění musel odstoupit z dalších bojů. Vybojoval páté místo.

Michal Imerlišvili - v základní skupině dvakrát vyhrál a dvakrát prohrál. V boji o semifinále se nechal uškrtit.

Lukáš Veselý - vybojoval jeden vítězný zápas a získal alespoň dílčí úspěch.
Ethan Brar, Ondřej Frejvald a Jakub Bartůněk na první úspěchy ještě čekají.

 


Rychlý kontakt

Sekretariát

Mobil: 603 383 285
Email:­ info@lokotrutnov.cz

 

Přihlášení

Adresa

TJ LOKOMOTIVA TRUTNOV, z.s.
Národní 199, 541 01 Trutnov

IČO: 47462965
DIČ: CZ47462965