Judo - Mezinárodní velká cena města Rimavská Sobota

Na jihovýchod Slovenska jsme vyrazili o víkendu 22 - 24 .5.  V Rimavské Sobotě se uskutečnil jeden z top turnajů žákovského juda na Slovensku. Na tatami se potkalo přes čtyři sta závodníků ze Slovenska, Čech, Polska, Ukrajiny, Maďarska, Rakouska, Slovinska, Chorvatska, Srbska a Rumunska.

judo-2015-20 m

Lokomotivu Trutnov reprezentovalo šest závodníků. Mladší žáci Michal Imerlišvili, Radek Gottwald, Matěj Krčmář, Jan Lisý, Vojtěch Vach a starší žák Petr Kudrna. Na fografii spolu s trenéry R. Gottwaldem a R. Bradlerem.

Nezklamal pouze Jan Lisý, který vybojoval po vítězství s Lorinczem (Slovensko), Angialem (Slovensko), Dubským (Slovensko) a Matykiewitczem (Polsko) první místo !!!

judo-2015-21 m

Petr Kudrna a Vojtěch Vach vybojovali alespoň tři zápasy. Kudrna s Kubasem (Polsko) a Donovalem (Slovensko) a Vach s Bozdošem (Slovensko). Na boje o medaile to ovšem nestačilo.

Ostatní naši borci dostali výprask ! Imerlišvili, Gottwald a Krčmář. Více jsme čekali hlavně u Radka Gottwalda, který se nechal soupeřem překvapit a prohrál hned první zápas. Soupeř v dalších bojích neobstál a tak Gottwalda tzv. nevytáhl do opravek. Stejně dopadl i Michal Imerlišvili. A tak oba tito borci jeli do Rimavské Soboty pouze pro jeden zápas :-(. Matěj Krčmář, který ze zdravotních důvodů nastoupil po šesti měsíčním výpadku, dopadl podobně. Bojoval alespoň dvakrát.


Rychlý kontakt

Sekretariát

Mobil: 603 383 285
Email:­ info@lokotrutnov.cz

 

Přihlášení

Adresa

TJ LOKOMOTIVA TRUTNOV, z.s.
Národní 199, 541 01 Trutnov

IČO: 47462965
DIČ: CZ47462965