JUDO - Český pohár a Mezinárodní turnaj mužů, juniorů, dorostu a žactva

Čtvrtého kola Českého poháru a Mezinárodního turnaje mužů, juniorů, dorostu a žactva v judu se v Brně v neděli 21.9. účastnili i reprezentanti Lokomotivy Trutnov. V turnaji, který byl zároveň nominačním pro Přebor ČR sbírali cenné body.
judo-2014-39 m

Jan Lisý bojoval dokonce o medaili. V kategorii mladší žáci do 46 kg, prošel prvním kolem díky volnému losu. V druhém kole si poradil s Ondřejem Slámou (Ostrava). Ve třetím kole porazil Nikolu Roušavého (Kolín). V semifinálovém souboji nestačil na Slováka Erika Kozánka. V boji o třetí místo podlehl opět Slovákovi Markovi Buocikovi a obsadil dělené páté místo. V kategorii bylo 24 závodníků.
 
Matěj Krčmář bojoval v kategorii mladší žáci do 42 kg, kde bylo 41 závodníků. Do druhého kola prošel volným losem. Zde si před časovým limitem poradil s Pavlem Tomečkem (Valašské Meziříčí). Ve třetím kole prohrál s pražským Petrem Lupínkem. V repasáži zdolal Jakuba Richtra (Hulín).
V dalším kole nestačil na Martina Procházku (Mladá Boleslav). Obsadil tak dělenou dvanáctou příčku, ale za dvě vítězství získává cenné body.
 
Mladší žák Vojtěch Vach a starší žák Petr Kudrna tentokrát nebodovali.


Rychlý kontakt

Sekretariát

Mobil: 603 383 285
Email:­ info@lokotrutnov.cz

 

Přihlášení

Adresa

TJ LOKOMOTIVA TRUTNOV, z.s.
Národní 199, 541 01 Trutnov

IČO: 47462965
DIČ: CZ47462965