JUDO - Mezinárodní turnaj "O pohár Josefa Verfla" Nový Bydžov 

 
Na Mezinárodním turnaji v Novém Bydžově, který se konal v sobotu 14. 6. 2014 se nám hojný počet cizinců vyhýbal. Pouze na Slováky narazili Gottwald, Pražák, Bohutínský a Chmelík.

judo-2014-31 m

Radek Gottwald bojoval celkem čtyřikrát. V kategorii patnáct závodníků. Díky výhře nad Vančurou (Čáslav), Solenským (Liberec) a Gazdošem (Teplice) postoupil do finále s Obročníkem (Slovensko - Rimavská Sobota). Stejně jako nad ostatními soupeři zvítězil před časovým limitem a vybojoval zlato !
Matouš Pražák bojoval celkem třikrát. V základním kole prohrál. V repasáži porazil Pavla (Slovensko - Vranov nad Ťoplou) a v dalším kole opět prohrál a ukončil tak cestu turnajem.
Adam Bohutínský a Tobiáš Chmelík nenašli cestu k vítězství nad žádným soupeřem. Oba bojovali pětkrát.
Pouze s Čechy, ale zato se skvělým výsledkem bojovali Krčmář, Lisý a Kudrna.
Matěj Krčmář bojoval celkem čtyřikrát. V kategorii šestnáct závodníků. Vítězstvím nad Králem (Neratovice), Peldou (Čáslav), Dvořáčkem (Praha) a ve finále nad Šimkem (Jičín), vybojoval zlato !
Jan Lisý bojoval celkem čtyřikrát. V kategorii jedenáct závodníků. Zvítězil nad Minaříkem (Čáslav), Rožněm (Liberec), Burianem (Pardubice) a ve finále nad Kopeckým (Pardubice), vybojoval zlato !
Petr Kudrna bojoval pětkrát systémem každý s každým. V kategorii šest závodníků. Čtyřikrát zvítězil nad Čeřovským (Jičín), Markem (Kolín), Dvořákem (Trutnov), Mihulou (Praha). Vybojoval stříbro !
Marek Dvořák  a Vojtěch Vach z turnaje odstoupili z důvodu zranění.
Tři zlaté a jedna stříbrná medaile zajistily zároveň třetí místo v pořadí oddílů. A kluci si z Nového Bydžova odvezli ještě pohár.


Rychlý kontakt

Sekretariát

Mobil: 603 383 285
Email:­ info@lokotrutnov.cz

 

Přihlášení

Adresa

TJ LOKOMOTIVA TRUTNOV, z.s.
Národní 199, 541 01 Trutnov

IČO: 47462965
DIČ: CZ47462965