JUDO – Mezinárodní turnaj v Galantě

O víkendu 8 - 10. 11. se několik členů oddílu judo zúčastnilo Mezinárodního turnaje ve slovenské Galantě - Slovakia Open. Pojali jsme to jako generálku na PČR, protože Galanta patří mezi nejkvalitnější turnaje na Slovensku. Je to turnaj na celý víkend. Jen v sobotu závodilo 387 mláďat a mladších žáků z osmi zemí. Slovensko, Česko, Polsko, Ukrajina, Maďarsko, Rakousko, Německo, Slovinsko.


Bohužel dostali jsme výprask! Kudrna a Dvořák nejeli z důvodu nemoci a soukromých záležitostí.
Jako první nastoupilo mládě Jan Knap (nováček v závodním poli), po dvou prohrách s Rakušanem a Slovákem a jedné výhře nad Slovákem,  nepostoupil ze skupiny.
Jan Lisý prohrál první zápas s Polákem, který ho nevytáhl do repasáže. Radek Gottwald to samé s Rakušanem a Adam Bohutínský s Maďarem.
Antonín Lonk bojoval dvakrát, protože první soupeř (Maďar) který ho porazil, ho vytáhl do opravek. Tam ovšem nestačil na Slováka.
Matěj Krčmář bojoval nejlépe. První zápas vyhrál nad Kissem (Maďarsko), druhý prohrál nad Berezhniy (Ukrajina), třetí vyhrál nad Chobotem (Slovensko). Čtvrtý zápas podlehl Rakušanovi, který ho nepustil do semifinálových bojů - skončil na pátém místě.
Štěstí neměla ani naše posila z HK Katka Holečková, kterou jsme doplnili volné místo ve voze. Porazila Polku Kordowskou, ale neprošla přes Rakušanky Kallingerovou a Schalovou.
Doufáme, že jsme vybrali smolnou chvilku a vše klapne na PČR st. ž. v Hranicích na Moravě v sobotu 16. 11., kam se nám nominoval Marek Dvořák a na PČR ml. ž. v Ostravě v sobotu 23.11. kam se nominovali Petr Kudrna a Antonín Lonk.

R. Gottwald, trenér


Rychlý kontakt

Sekretariát

Mobil: 603 383 285
Email:­ info@lokotrutnov.cz

 

Přihlášení

Adresa

TJ LOKOMOTIVA TRUTNOV, z.s.
Národní 199, 541 01 Trutnov

IČO: 47462965
DIČ: CZ47462965