Judo -XVIII. ročník Vánočního turnaje mladších žáků, žákyň a mláďat

26.11.2011 se v Trutnově konal mezinárodní turnaj v Judo. Turnaje se zůčestnilo cca 130 závodníků z Čech, Polska, Německa, Slovenska a Maďarska. Naši judisté reprezentovali Trutnov na výtečnou.

judo-27-2011_m

 

V kategorie mláďata do 34 kg, kde jsme měli největší zastoupení, bojovalo devět závodníků, z toho čtyři trutnovští. Kudrna 01, Hátle 02, Krčmář 03 a Gottwald  04. Kudrna, Hátle a Krčmář postoupili pavoukem z prvního kola bez boje. Kudrna  dvakrát zvítězil a stal se vítězem kategorie. Hátle dvakrát zvítězil a získal druhé místo. Krčmář jednou zvítězil a obsadil pátou až šestou pozici. Gottwald  jako jediný s Janem Horklem z České Skalice bojovali v předkole. Gottwlad  zvítězil. V semifinále nestačil na Kudrnu a v boji o stříbrnou medaili porazil zástupkyni Německa Janu Koschorke, získal bronz. Na stupních vítězů se tak objevili tři  trutnovští borci. 
Mláďátka - koťata Karolínka Janková a Jindřich Tyl oba 04, bojovali ve váze do  22 kg s Matějem Plašilem a Janem Ticháčkem z Broumova. Karolínka bojovala jako  tygřice, dvakrát zvítězila a vybojovala stříbrnou medaili. Jindřich, nováček v závodním poli, teprve získával drahocenné zkušenosti. 
Antonín Lonk 01, měl v kategorii pět soupeřů, ale k zisku stříbrné medaile mu stačilo jediné vítězství nad Kateřinou Senohrábkovou z Rožďalovic. Ve finále podlehl Davidovi Doležalovi z HK. 
Vasil Janko 01, jediný Čech v kategorii mláďata do 48 kg, dvakrát zvítězil nad  Němcem Maxem Pellowskím a Polákem Jakubem Miszkiewiczem. Nestačil jen na německého závodníka  Daniela Kima. Vybojoval stříbrnou medaili. 
Marek Dvořák 00, stejně jako v Liberci narazil na vícemistra České republiky mladších žáků Tadeáše Čeřovského z Jičína. Marek s Tadeášem bojoval dvakrát, bohužel nezvítězil. Připadla mu tak stříbrná medaile. 
Ondra Krákora 03, houževnatý závodník, porazil dvě zástupkyně Německa. Neporadil si jen se zkušenějším Matějem Rychtrem z SKP HK. Získal bronzovou medaili. 
Daniel Hrnčíř 00, bojoval čtyřikrát. Zvítězil nad Polákem Mateuszem Sikorou a Vojtěchem Břeským z Jičína, získal bronzovou medaili. 
Štěpán Brožek 99, bojoval v kategorii mladší žáci do 60 kg. Štěpánovi druhé  závody nedopadli dobře. V prvním souboji byl zraněn zkušenějším Danielem Krskem  z České Skalice. Do zápasu s Danielem Černým ze Sokola HK již nenastoupil. 
Připadla mu tak bronzová medaile. 
Jan Lisý 03, Tomáš Jíra 02 a Radim Vacek 01 bojovali dvakrát. Zvítězit se jim  však nepodařilo a nezasáhli tak do bojů o cenné kovy. 
Trenéři Jan Valenta a Robert Gottwald nasadili do domácí soutěže patnáct  závodníků a získali deset medailí. Jednu zlatou, pět stříbrných a čtyři  bronzové. Potvrdili dobrou úroveň trutnovského juda a udělali tak radost, nejen rodičům, rodinným příslušníkům a blízkým našich závodníků, ale i vedení oddílu. 


Rychlý kontakt

Sekretariát

Mobil: 603 383 285
Email:­ info@lokotrutnov.cz

 

Přihlášení

Adresa

TJ LOKOMOTIVA TRUTNOV, z.s.
Národní 199, 541 01 Trutnov

IČO: 47462965
DIČ: CZ47462965